Geamuri termopan ieftine din profil PVC

Echipa noastra produce si comercializeaza la cele mai bune preturi tamplarie PVC, tamplarie aluminiu, tamplarie lemn stratificat, geamuri termoizolante, accesorii pentru ferestre, usi, jaluzele, rulouri exterioare si pervazuri PVC, aluminiu, marmura si compozit, pregatite sa se supuna exigentelor clientilor si a pietei.
Produsele furnizate au ca scop izoloarea locuintelor de temperaturi scazute, zgomot sau intrusi, reusind, in acelasi timp, sa imbine utilul cu placutul, crescand gradul de confort si aspectul locuintei.
Oferim o gama completa de servicii, atat in perioada de garantie, cat si in cea post-garantie, asigurand clientilor suportul tehnic de care are nevoie si consultanta in vederea achizitionarii produselor, service, modificari, ajustari si imbunatatiri a tamplariei deja existente.
Oferim tamplarie PVC ieftina de calitate superioara, oferindule astfel clientilor nostrii cele mai bune solutii pentru confortul si siguranta lor.


Weiss – Termopane ieftine profil 3 camere
  1. Sistem din PVC cu 3 camere pentru ferestre şi uşi. Izolare termică şi fonică excelentă. Design-ul rotund elegant al profilelor din PVC garantează o unitate stilată între design-ul ferestrelor şi viziunea modernă a clădirilor contemporane.
  2. Posibilitate de selectare dintr-o gamă variată de folii, texturi care imită lemnul, care conferă confort şi desăvâ rşire oricărui interior.
  3. Lăţimea cadrului 60 mm
  4. Latimea constructiva a tocului este de 60 mm, iar cea vizibila de 57 mm pentru reperele de cercevea si de 63 mm (la exterior), respectiv 43 mm (la interior) pentru cele de toc. Reperele destinate executiei de usi au o adancime de 85 mm. Sistemul este prevazut cu doua garnituri din EPDM, permitand instalarea unui geam termoizolant.
Termopan ieftin 3 camere weiss
Weiss – Termopane ieftine profil 5 camere
  1. Sistem din PVC cu 5 camere pentru ferestre şi uşi – Adancime de montaj 72 mm. Izolare termică şi fonică excelentă. Design-ul rotund elegant al profilelor din PVC garantează o unitate stilată între design-ul ferestrelor şi viziunea modernă a clădirilor contemporane.
  2. Posibilitate de selectare dintr-o gamă variată de folii, texturi care imită lemnul, care conferă confort şi desăvârşire oricărui interior.
  3. Profile suplimentare din oţel cu o grosime de 1.5 mm şi 2.0 mm pentru a asigura durabilitatea ferestrelor  în funcţie de mărime, ca şi profilele de cadru şi profilul ferestrei glisante.
  4. Închidere etanşă extrudată î n profilele din PVC din TPV, care fac asamblarea mai uşoară.
  5. Posibilitatea de aplicare a geamurilor termopan cu diferite lăţimi 24 mm 32 mm 40 mm.
  6. Latimea constructiva a sistemului este de 72 mm, iar cea vizibila de 58 mm pentru reperele de cercevea si de 66 mm (la exterior), respectiv 46 mm (la interior) pentru cele de toc. Reperele destinate executiei de usi (WP 5004) au o adancime de 72 mm. Sistemul este prevazut cu doua garnituri din EPDM, permitand instalarea unui geam termoizolant.
Termopan ieftin 5 camere weiss wp5000

Trimite cerere oferta geamuri termopan

*camp obligatoriu


Consultanta de specialitate

Va oferim consultanta de specialitate pentru a va asigura ca alegerea facuta este cea potrivita pentru proiectul dumneavoastra.

Schita si proiectare

Masurarea corecta poate face diferenta intre o lucrare de succes si un esec. In acest sens, efectuam deplasari la fata locului pentru o masurare exacta.

Precizie in executie

Folosind linii automatizate ne asiguram ca toate reperele vor fi respectate si executia lucrarii va fi de cea mai inalta calitate.

Termene realiste

Suntem constineti ca pe langa calitatea materialelor si a serviciilor, trebuie sa ne livram produsele in timpul dinainte stabilit.