Pereti sticla securizata

Sticla, ca si material, prin frumusetea si utilitatea sa, permite realizarea cu usurinta a unor elemente de design interior limitate doar de viziunea arhitectului.
Peretii din sticla permit luminii naturale sa patrunda in interior, asigurand in acelasi timp, pe langa transparenta, solutii flexibile de delimitare a spatiului.

Modele pereti geam securizat

Avand in vedere diversitatea gamei de sticla existenta in prezent, peretii din sticla pot ajuta la crearea unor efecte vizuale deosebite. Pentru o claritate si transparenta totala putem folosi geamul ‘ultraclear’ fara tenta verzuie, dar si sticla colorata in masa pentru pete de culoare. In cazul peretilor despartitori din sticla folositi la bai sau dressing-uri, se poate folosi un geam sablat sau un geam vopsit in orice culoare RAL si laminat. De asemenea, pentru design-uri mai sofisticate, geamurile pot fi colantate sau vopsite pentru a reda imagini, peisaje, texturi, sigle, etc.
Pereti sticla securizata

Particularitati ale peretilor din sticla securizata

Partiţionările cu pereţi din sticlă securizată sunt destinate:

  • birourilor de firme si halelor moderne de productie
  • băncilor si hotelurilor
  • locuinţelor moderne, care apelează la acestea tot mai frecvent
  • restaurantelor, ca să delimiteze zonele de fumători de cele de nefumători etc

Montarea de pereti din sticla securizata

Montarea de pereti de sticla securizata este una dintre cele mai atractive idei de design interior pentru incaperi rezidentiale sau spatii de birouri. Modelele de pereti din geam securizat realizate de noi ies in evidenta prin calitatea sticlei si prin sistemele de prindere.

Peretii din geam securizat – calitate si modernism

Interioarele din pereti de sticla securizata sunt remarcabile datorita calitatilor sticlei – creeaza un spatiu cu tranzitie libera a privirii, se curata usor, izoleaza fonic si termic, iar fiabilitatea materialelor isi dovedeste eficienta economica si practica in timp. Compartimentarile din sticla pentru birouri, sali de conferinta, showroom-uri sunt gandite sa ofere un balans intre aspectul privat si cel public, astfel incat functionalitatea peretilor isi mentine utilitatea, dar ofera si spatiu mental pentru imaginatie prin transparenta.

Pret pereti din sticla securizata

Mana curenta din inox f40 ,montanti f35 - preturi de la 100€/ml
* Sticla securizata clara de 6 mm grosime
* + 10 euro pentru sticla de 8 mm grosime
* + 10 euro pentru sticla fumurie sau sablata
* Prindere pe treapta ( + 10 euro pentru prinderea laterala )


Cere oferta de pret

*campuri obligatorii