Unde sa folosim rulourile exterioare?

Rulourile exterioare din PVC sunt printre cele mai eficiente sisteme pentru umbrire şi securizare.
Rulourile exterioare pentru geamuri sunt recomandate pentru creșterea nivelului de confort termic și fonic din locuință. Cu ajutorul rulourilor se obțin economii substanțiale la costurile cu climatizarea casei. În accelași timp, un avantaj major este intimitatea precum și protecția antiefracție.

Avantaje rulouri exterioare

Primul avantaj adus de montarea rulourilor este protectia impotriva pierderilor energetice. De asemenea, acestea protejeaza impotriva razelor ultraviolete si a zgomotului, de multe ori inchiderea lor conducand la intuneric in camera si liniste completa, ceea ce le recomanda pentru persoanele al caror somn este problematic.
Intretinerea lor este foarte usoara. Necesita doar cate o verificare periodica, o data la cativa ani. Pot fi spalate cu ajutorul unui furtun sau sterse cu o bucata de material textil. Montarea unor rulouri exterioare din PVC nu aduce decat avantaje si devine o alegere excelenta de protectie impotriva verilor inabusitoare cu temperaturi extreme, toate acestea la un pret foarte mic si avantajos pe termen lung.

RULOURI APLICATE

Rulouri exterioare aplicate
Rulourile exterioare sunt acele rulouri aplicate pe suprafata tamplariei, pe exteriorul peretului. Avantajele acestor rulouri exterioare sunt:

 • confera izolare termica si fonica atat iarna cat si vara
 • este o solutie de antiefractie
 • are posibilitatea de a utiliza sistemul cu plase impotriva insectelor
 • se poate monta si pe tamplaria deja existenta
 • lamelele sunt din Al cu spuma poliuretanica
 • protejeaza tamplaria (de ploaie, viscol, grindina, previne decolorarea si degradarea decoratiunilor interioare)
 • previn pierderile de caldura pe timpul iernii si ofera un confum de energie termica cu 10%pe timpul iernii.

RULORI SUPRAPUSE

Rulouri exterioare suprapuse
Rulourile suprapuse sunt acele rulouri care se pot monta numai odata cu tamplaria.
Modul de acționari al ambelor variante poate fi manual (cu panglica, snur, arc, manivela) sau electrica (cu buton sau telecomanda)
Culori disponibile: alb, maro si imitatie lemn.

De ce sa folosim rulouri exterioare?

Rulourile exterioare PVC impiedica patrunderea prafului, ploii, zapezii sau a altor factori climatici protejand astfel si tamplaria! Ruloul previne decolorarea si degradarea mobilierului din interior (spune „stop” razelor solare).
Un rulou exterior calitativ insotit de un montaj profesional va protejeaza locuinta de zgomote. Patrunderea acestora este mult redusa si ingreunata.
Mai ales in cazul locuintelor urbane, intimitatea dumneavoastra devine importanta. Inchizand rulourile exterioare scapati definitiv de privirile indiscrete ale vecinilor. Cu aceste accesorii pentru ferestre veti putea avea un somn odihnitor si in timpul zilei.
Dubla functionalitate a produselor din gama de rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu) cu plasa antiinsecte le recomanda ca fiind alegerea perfecta atunci cand doriti un produs care sa va protejati atat de intemperii, rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu) ce va protejeaza de „musafirii nedoriti” imposibil de evitat pe timpul verii.

Rulouri exterioare la comanda

Rulourile exterioare se realizeaza la comanda, putand fi confectionate intr-o gama extinsa de modele si culori, adaptandu-se oricarei locuinte. Montajul acestora se realizeaza rapid si elegant si nu afecteaza tamplaria existenta.
Poate cel mai important avantaj al unui rulou este acela de a impiedica incalzirea excesiva a locuintei in zilele toride de vara. Practic, lamelele impiedica patrunderea razelor solare in incapere reflectandu-le catre exteriorul locuintei. Iarna, rulourile impiedica contactul ferestrelor cu vantul, zapada sau chiciura, constituind un veritabil izolator termic. In mod normal, consumul de energie termica este cu 10-20% mai mic.Pentru a va convinge de rolul de izolator termic al rulourilor va recomandam sa scoateti mana pe geam in timp ce ruloul este inchis (tras) apoi deschideti treptat ruloul si veti observa diferenta de temperatura oferita de el.

Rulourile exterioare – protectie contra soarelui puternic

In cazul in care apartamentul dumneavoastra beneficiaza de „vizita” soarelui pe toata durata zilei, odihna de pranz este imposibila. Cu ajutorul rulourilor, camera se izoleaza complet de lumina conferindu-va un confort deosebit chiar si pe timpul zilei. Cu aceste accesorii pentru ferestre veti putea avea un somn odihnitor si in timpul zilei.
Un rulou geam de exterior ofera siguranta impotriva „musafirilor nepoftiti”. Acesta nu poate fi actionat decat din interiorul incaperii. Asadar, mai ales in cazul locuintelor situate la parter, rulourile exterioare sunt recunoscute ca „cel mai bun paznic”.

Usi garaj tip rulou

Avantajul usilor de tip rulou fata de cele sectionale consta in faptul ca toate lamelele se strang intr-o caseta care necesita si ocupa un spatiu mult mai mic.
Usile de garaj tip rulou constructiv sunt niste rulouri exterioare de dimensiuni mai mari care au lamelele umplute cu spuma poliuretanica pentru izolare termica si rezistenta.
In functie de marimea usii de garaj sau in functie de rezistenta si izolare termica ceruta de proiect, lamelele au dimensiunea de 55 sau 77 mm.

Usi de garaj sectionale

Izolatie termica optima realizata prin:
 1. panouri sandvici cu grosime de 40 mm
 2. chedere laterale
 3. cheder dublu in partea de jos a usii
Confort, siguranta si securitate
 1. Actionare electrica de la distanta prin intermediul unei telecomenzi al carei cod nu poate fi clonat
 2. Sistem de siguranta la ruperea arcurilor
 3. Sistem de siguranta impotriva prinderii degetelor intre panouri
 4. Sistem de securitate impotriva tentativelor de intrare prin efractie
 5. Sistem de siguranta de tip „safety edge”
 6. Sistem de siguranta cu celule fotoelectrice
 7. Posibilitatea deschiderii de urgenta in cazul unei pene de curent
 8. Garantarea functionarii unui numar de 15 000 / 25 000 de cicluri
Diversitate coloristica si accesorizare
 1. Sunt disponibile peste 40 de tipuri de panouri cu diferite culori standard si ambutisari
 2. Posibilitatea vitrarii usii de garaj
 3. Posibilitatea integrarii unei usi pietonale cu prag subtire

Cere oferta de pret

*campuri obligatorii