Jaluzele

Jaluzele verticale

Sunt disponibile intr-o gama larga de culori si este cea m-ai raspandita solutie de umbrire. Cu ajutorul acestora va puteti controla cu usurinta intensitatea luminii in timpul zilei. Se poate monta pe orice fel de tavan.
Materialul textil , este tratat antistatic, rezistent la temperaturi inalte, tratat impotriva decolorarii.
Garnisa (sina) este din aluminiu eloxat, rezistent in timp, prevazuta cu sistem de autoreglare al lamelelor.

 

jaluzele verticale bucuresti

Jaluzele orizontale din aluminiu (standard sau lux)

Sunt disponibile intr-un numar mare de modele si culori . Este solutia ideala pentru rezolvarea problemelor legate de spatiu .
Pornind de la culorile de baza (uni) lamelele pot fi metalizate, sidefate, perforate sau din imitatie de lemn.
Jaluzele Orizontale STANDARD au profilul superior dreptunghiular si se pot monta pe termopan, pe perete sau pe tavan.

Jaluzele orizontale LUX au profilul superior plan. Profilul superior plan a fost special conceput pentru ca jaluzelele orizontale sa se poata monta intre baghetele geamului termopan.

jaluzele orizontale

Rolete textile cu sau fara caseta

Dupa necesitati, roletele pot fi transparente, semiopace si opace. Materialul este tratat antistatic , lavabil , rezistent la temperaturi inalte, tratat impotriva decolorarii. Sunt intr-un numar mare de modele si culori.

Rulouri Day&Night – simple sau cu caseta

Rulourile Day & Night sunt rulouri textile cu anumite particularitati în ceea ce priveste aspectul si functionalitatea lor, fiind utilizate în cadrul amenajarii spatiilor interioare.
Sistemul pe care ruleaza este practic identic cu cel al roletelor simple, diferenta constând în aceea ca pânza este dublata si are o structura în care fâsiile opace alterneaza cu cele transparente. Aceasta se desfasoara în doua fâsii, putându-se astfel regla cantitatea de lumina prin suprapunerea diferita a sectiunilor transparent / opace pe cele doua valuri ale pânzei.
Acest tip de rulouri poate fi montat într-o gama variata de culori si materiale.
Rulourile Day & Night sunt actionate manual prin intermediul unui lantisor cu bile care permite oprirea în orice pozitie intermediara.

Rulouri Day&Night

Roman Shades

Roman Shades reprezinta o varianta moderna, plina de stil si eleganta, de a va decora casa. Specific acestor jaluzele este modul de ridicare în valuri care confera un aspect aparte si distins spatiului interior.
Jaluzelele Romane se preteaza de cele mai multe ori interioarelor clasice, creînd o atmosfera impregnata de romantism. Îmbinând în mod armonios clasicul cu modernul şi ţinând cont de gama de materiale şi culori diversificate, va puteţi individualiza locuinţa conform preferintelor Dumneavoastra personale.

Jaluzele roman shades

Jaluzele Idila

Jaluzelele Idilia sunt o combinatie foarte eleganta si spectaculoasa intre jaluzelele verticale si perdeaua clasica. Practic panzele de jaluzele verticale sunt unite intre ele printr-un material transparent care in modul „deschis” arata ca o perdea iar in modul „inchis” ca niste jaluzele verticale.
Jaluzele Idila

Plase de insecte

Plasele pentru insecte reprezintă o modalitate foarte eficientă de evitare a neplăcerilor produse de insecte.
plase rulou


Cere oferta de pret

*campuri obligatorii


Consultanta de specialitate

Va oferim consultanta de specialitate pentru a va asigura ca alegerea facuta este cea potrivita pentru proiectul dumneavoastra.

Schita si proiectare

Masurarea corecta poate face diferenta intre o lucrare de succes si un esec. In acest sens, efectuam deplasari la fata locului pentru o masurare exacta.

Precizie in executie

Folosind linii automatizate ne asiguram ca toate reperele vor fi respectate si executia lucrarii va fi de cea mai inalta calitate.

Termene realiste

Suntem constineti ca pe langa calitatea materialelor si a serviciilor, trebuie sa ne livram produsele in timpul dinainte stabilit.