Usi termopan preturi

Cele mai importante elemente ale unei constructii sunt usile termopan ieftine din PVC si inseamna mai mult decat un mijloc de a primi lumina soarelui si aerul curat in casa dumneavoastra. Ele ne insufletesc fatadele si creeaza atmosfera la interior. De aceea de la o usa din termopan PVC trebuie sa va asteptati la un design atragator, la o functionalitate optima, la un confort la intretinere si mai ales la un standard inalt al calitatii.

Usi termopan preturi. Usi termopan interior, usi termopan exterior

Usi termopan exterior PVC preturi

Se pot monta usi termopan exterior din PVC fara nicio restrictie fiind chiar recomandate datorita nenumaratelor avantaje, cum ar fi intretinerea usoara, izolatia termica si fonica, aspectul placut si altele.
Majoritatea celor care aleg usi de termopan pentru exterior se bazeaza pe o serie de calitati ale acestora,printre acestea se numara:

Usi termopan. Usi termopan exterior. Preturi usi termopan
  • Usurinta folosirii si pastrarii.
  • Usile de termopan de exterior sunt facute din PVC, un material usor, care nu necesita intretinere speciala (poate fi curatit cu o carpa umeda si detergent).
  • Sunt o optiune ieftina. Aceste modele au devenit atat de populare tocmai pentru ca veneau ca varianta mai putin costisitoare la cele de lemn. Atunci cand ai un buget limitat pentru constructia sau renovarea casei, usile din termopan PVC sunt o solutie viabila.
  • Usile exterioare din termopan PVC se executa pe comanda in functie de dimensiunile solicitate de beneficiar.
  • Usile termopan pentru exterior au preturi ieftine, sunt moderne, fabricate in functie de preferintele fiecaruia, sporind gradul de siguranta. Suprafata usilor de exterior este finisata cu vopsele ecologice si rezistente la exterior. Sunt dotate cu sistem de inchidere multi-punct si incuietori dependente.

Ușile de exterior sunt destinate pentru case, cladiri de birouri, spatii comerciale si sunt fabricate din lemn, aluminiu, PVC, metal. Preturile usilor termopan de exterior sunt accesibile fiecarui buzunar, pastrand calitatea si proprietatile acestora.

Pret usi termopan interior PVC

Usile termopan de interior au devenit din ce in ce mai apreciate si cerute de populatie, datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera. Prin intermediul usii termopan PVC de interior veti putea avea siguranta si o izolatie termica si fonica sporita. Datorita acestora, factura la intretinere va scadea simtitor.
Sunt acele tipuri de usi termopan care se monteaza doar in interiorul cladirii/locuintei, la camere, bai, bucatarii, spatii tehnice.
Aceasta usa termopan pentru interior este fabricata in diferite modele si dimensiuni, in functie si de preferintele clientilor.

Feroneria asigura o buna inchidere putand fi mai simpla sau mai complexa in functie de solicitarile clientilor nostri.
Sunt prevazute cu un maner simplu si o broasca cu limba.
Usa termopan de interior din PVC este prevazuta cu un prag de aluminiu fara bariera termica.
Usa termopan de interior din PVC se poate deschide spre interior sau exterior dupa preferinte si constrangerile spatiului de locuit sau de birouri.
Usile pentru interior din termopan sunt disponiblie in diferite culori si nuante la alegere. (alb, nuante de lemn sau sau chiar bicolor)

Usi termopan glisante. Preturi usi termopan glisante exterior

Sunt acele tipuri de usi care se monteaza doar in interiorul cladirii/locuintei, in spatii mai inguste unde nu este permisa deschidere pe balamale a unei usi sau pur si simplu pentru aspectul lor simplu si elegant.
Usile culisante ofera posibilitatea economisirii spatiului datorita sistemului de actionare glisanta si ofera o izolare termica si fonica superioara.
Usile din termopan glisante sunt produse din acelasi sistem de profile ca in cazul ferestrelor din PVC, diferenta o face sistemul de feronerie speciala, care permite deplasarea usoara a cercevelei si culisarea acesteia pe langa partea fixa a ansamblului de tamplarie.
Cu un sistem exclusiv de culisare, usa glisanta permite o actionare lina, deplasand usor cerceveaua spre interior. In momentul inchiderii, partea mobila se deplaseaza din nou spre interior, ramanand in pozitie inchisa perfect aliniata cu partea fixa.
Usile glisante de interior se utilizeaza in interiorul spatiilor de locuit sau de munca (usi interior) . In general se folosesc acolo unde spatiul nu permite folosirea unei usi de interior pe balamale (usi interior termopan). Usile glisante dau un aer de eleganta si modernitate spatiului in care sunt montate.


Cere oferta de pret

*campuri obligatorii